Weer de zaal in

15-01-2022

De coronamaatregelen van de rijksoverheid zijn versoepeld. Voor ons als sporters betekent dat een nieuwe start van de trainingen. De competitie laat helaas nog even op zich wachten.

Vanaf maandag 17 januari gaan we weer trainen volgens onderstaand schema.

Wel gelden er nog maatregelen om besmetting te voorkomen:

• Je komt alleen naar de training, wanneer jij en je huisgenoten gezond zijn.
  • Kleedkamers, douches en toiletten zijn open.
  • Je draagt overal in de trainingsaccommodatie een mondkapje (iedereen vanaf 13 jaar), behalve wanneer je aan het trainen of aan het douchen bent.
  • Spelers van 18 jaar en ouder moeten beschikken over een CTB (coronatoegangsbewijs) of een negatieve test.
  • Onderlinge wedstrijden zijn toegestaan, er wordt niet gespeeld tegen andere verenigingen
  • Tijdens de trainingen hoeft er geen anderhalve meter afstand te worden gehouden, maar als er niet getraind wordt wel. Dat geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder, ook voor trainers en teambegeleiders.
  • Publiek is niet toegestaan, ouders gaan niet mee de sportaccommodatie in.
  • De trainers/teambegeleiders zijn verantwoordelijk voor het naleven van alle richtlijnen en voor controle op het CTB.

Laten we met elkaar afspreken dat we ons houden aan de regels en laten we er weer fijne, inspannende en gezellige trainingen van maken.

Heel veel plezier gewenst!

Trainingsuren_zaal_2021-2022

Buiten de Lijnen - Nieuwsbrief