De Kv DOS QR tocht is online!!

07-01-2022

Vanaf vandaag kun je gezellig met je vriendje, vriendinnetje, vader, moeder of met het hele gezin aan de slag met onze speurtocht! De tocht is het hele weekend uit te voeren. Dus je kan zelf bepalen of je het in één keer doet of dat je het op splitst over meerdere uitjes. Het kan lopend of op de fiets en je bepaalt zelf de volgorde.

Klik op onderstaande link en je komt terecht bij onze digitale landkaart. Navigeer naar onze aangegeven QR codes, scan deze en ontvang hiervoor een letter. Lukt het jullie om het woord te maken met alle letters?

Heb jij het woord gevonden? Stuur deze dan op naar ac@kvdoskampen.nl, of in een DM naar onze Instagram of Facebook pagina. Je krijgt dan z.s.m. te horen of het goed is!

Uiteraard zouden wij het super leuk vinden om te horen hoe jullie het ervaren. En ook leuke foto's zijn altijd welkom! Stuur ze in een DM naar onze socials!

Problemen met het vinden van de QR codes? Klik op het DOS logootje voor een hint. Lukt het dan nog niet? Stuur dan even een berichtje in een DM.

Link naar de digitale kaart: https://www.google.nl/maps/d/u/0/edit?mid=1pZLaxCM9iO_LrYb1IMNTWlB9iFgqyE-e&usp=sharing

Ga er lekker op uit en veel plezier met onze QR speurtocht! En zorg dat de letters geheim blijven natuurlijk, niet delen met anderen.
  

 KV DOS QR TOCHT! (1)

Sponsors

Buiten de Lijnen - Nieuwsbrief

Beleid

Privacy protocol

Er is op dit moment een privacy protocol beschikbaar. Klik hier voor de link.

 

 

 

Sponsors